אחרי הקפה המעורר של הבוקר ועוד כמה שעות של עבודה, תפריט הבוקר שלנו מפנה את מקומו לתפריט הצהריים והערב. אל דאגה, חלק מהמנות המוכרות והאהובות מהבוקר ממשיכות ללוות אותנו, כמו הסלטים הטריים ומנות הפתיחה. הם מצטרפים לסיבה העיקרית שבגללה התכנסנו כאן היום: מסעדת פירות ים בתל אביב.
ריזוטו פירות ים, דגים מטוגנים או אפויים בתנור אבן, פירות ים על הגריל או בתבשיל עשיר – הם הלב והנשמה של תפריט העיקריות. את שעות הצהריים אנחנו מקדישים לארוחות עסקיות שמתאימות לפגישות עבודה וגם לבילוי קליל באווירה נינוחה. ואחרי שהשמש שוקעת מגיע הזמן להעלות הילוך וליהנות ממוזיקה טובה, קוקטיילים ואווירה של בר.